Werken bij Bikeshoe4U

Kom jij het Bikeshoe4U team versterken? Check hier onze vacatures!

Vacature Shoefitter (minimaal 24u)

Heb je verstand van fietsschoenen en het afstellen daarvan of wil je dit leren? Wil je mensen helpen om de ideale fietsschoen aan te schaffen zodat je zonder pijn en met meer plezier op de fiets zit en bovendien beter presteert. 

Jouw taken
Je ontvangt klanten en helpt ze in de in winkel bij het vinden van schoenen. Je voert voetmetingen uit bij de klant en geeft advies. Je helpt klanten met het passen van schoenen, zooltjes en eventuele andere bijproducten. Vanuit expertise en ervaring geef je advies en denk je met de klant mee. Goede communicatie vinden wij belangrijk. Je kan schoenplaten afstellen en bikefitten of je bent bereid om een opleiding te volgen tot bikefitter.

Wij bieden jou
Een unieke functie bij de enige fietsschoenenspecialist ter wereld. We bieden jou een markt conform salaris. Een interne opleiding tot shoe- en bikefitter. De optie om door te groeien tot storemanager om zelfstandig de winkel te kunnen draaien met de daarbij komende verantwoordelijkheden. Daarnaast leren we hoe het gaat achter schermen op onze webshop en de daarbij komende taken zoals klantenservice, webonderhoud en marketing/communicatie.

Jouw profiel
Je hebt affiniteit met fietsen en fietst zelf. Je bent op de hoogte van de fietsschoenenbranche. Je bent leergierig en gemotiveerd om kennis op te doen van de sector en trainingen te volgen. Je bent vlot, sociaal, klantvriendelijk, professioneel, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt een woordje Engels. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een winkel. Ervaring in de fietsbranche is een pre. Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar waarvan de zaterdag er één is.

Geïnteresseerd? Stuur je cv naar info@bikeshoe4u.nl