About us

Welkom bij Bikeshoe4u!

In 2013 is de winkel van Bikeshoe4u ontstaan door onze passie voor het fietsen. En door het ontbreken van een echte fietsschoenspecialist. Dit unieke concept zijn we gaan uitwerken en zo is de winkel van Bikeshoe4u ontstaan. We zijn gevestigd in Nijkerk waar in de omgeving erg goed gefietst kan worden. We zijn begonnen met het voeren van vier schoenen merken en dat is ondertussen al uitgebreid tot, maar liefst, bijna 30 verschillende schoenen merken!  

Het klaar staan voor onze klanten op gebied van service en exclusiviteit dat is wat wij doen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte fietsschoen en/of fietshouding. Dat is onze specialisatie en daar zijn wij uniek in. We zijn voorstander van het opmaat maken van de inlegzolen om zo klachten te voorkomen. En om voor uw voet de ideale pasvorm te creëren. Met onze voetanalyse bepalen we wat voor u het beste is. 

Het doel van Bikeshoe4u is om klanten met eerlijkheid en het juiste advies een stap verder te helpen.
En om zo bij te dragen aan uw fietsplezier!  

Daan Kruithof 

Looking for the right bike shoes that fit your need or maybe you want a pair that is uniquely made for you? normal, wide, extra wide, or custom build, we have it all. Come to our humble yet mind-blowing store to feed your #shoedoping crave.

Our location:

Kolkstraat 13 
3861 AK Nijkerk (click for location)
0
33-7854654
info@bikeshoe4u.com

Klik hier voor onze openingstijden